Haarup fastholder VM-placering efter massiv indsats

VM-sæsonen i motocross nærmer sig sin afslutning, efter den 15. afdeling blev afholdt søndag i Uddevalla. Mikkel Haarup leverede endnu et godt resultat ved den svenske VM-afdeling, hvor danskeren fastholder sin placering i den samlede stilling i MX2-klassen.

Den svenske bane var som altid godt besøgt af danske motocrossfans, der heppede på de mange danske kørere, der deltog i både EM- og VM-afdelingerne over weekenden.

Mikkel Haarup viste rigtig god fart i første heat og kunne uden det store besvær tage 2.-pladsen på den udfordrende svenske bane.

Andet heat var dog uden den store spænding, da banens forhold efter de kørte omgange ikke tillod mange overhalinger.

Mikkel Haarup endte på en 6.-plads i heatet, som lige akkurat betød, at han missede podiet med kun tre point op til 3.- og 2.-pladsen i dagens samlede resultat.

Haarup kunne dog samle 37 vigtige point til den samlede stilling, hvor han fastholder sin placering som nummer fem i MX2-klassen.

Der er fem afdelinger tilbage af årets motocross-VM, hvor næste afdeling køres i Holland d. 18. august.